Proxy Assignment FAQ
-
What is 鈥減roxy assignment鈥�?Back to Top
Each 吃瓜头条 in good standing is entitled to two votes at the Annual Business Meeting (ABM). For these votes to be cast at the ABM, a 吃瓜头条 must first assign its proxy by designating a member (in good standing) as the 吃瓜头条鈥檚 proxyholder. The process of assigning a proxy, known as 鈥減roxy assignment,鈥� is completed on the 吃瓜头条 website by either the 吃瓜头条 President or 吃瓜头条 Secretary before the deadline.
If a 吃瓜头条鈥檚 proxy is not assigned by the deadline, the 吃瓜头条鈥檚 two votes cannot be cast at the Annual Business Meeting.
-
I am a 吃瓜头条 President (or 吃瓜头条 Secretary). Am I my 吃瓜头条鈥檚 proxyholder for the Annual Business Meeting?Back to Top
No. The proxy system does not automatically assign the 吃瓜头条鈥檚 proxy to anyone; a proxyholder must be designated. The 吃瓜头条 President and 吃瓜头条 Secretary are the two 吃瓜头条 officers who are responsible for designating the proxyholder. If the 吃瓜头条 President or 吃瓜头条 Secretary intend to act as proxyholder for the 吃瓜头条, they must assign the proxy to themself.
-
Who is the proxyholder for our 吃瓜头条?Back to Top
The 吃瓜头条 President or 吃瓜头条 Secretary can designate an individual member in any of the following three categories as proxyholder:
- An active member from the 吃瓜头条
- The District Director in office at the time of the Annual Business Meeting
- Another active 吃瓜头条 member
-
Can two individuals act as proxyholder for the same 吃瓜头条?Back to Top
No. The 吃瓜头条 President or 吃瓜头条 Secretary designates a single individual member to act as proxyholder and carry the 吃瓜头条鈥檚 two votes. The 吃瓜头条鈥檚 two votes cannot be split between multiple proxyholders.
-
What does it mean for a 吃瓜头条 to be in good standing?Back to Top
Per Policy 2.0, Section 4.C., a 吃瓜头条 is considered in good standing when the following criteria have been met:
- A minimum of eight members have submitted their dues for the current dues period
- At least three of these members must have been 吃瓜头条 members during the previous renewal period.
-
What are 鈥渋nstructed鈥� and 鈥渦ninstructed鈥� votes?Back to Top
吃瓜头条s have the option to provide voting instructions to their designated proxyholder. If voting instructions are provided, those votes are considered 鈥渋nstructed鈥�; if no instructions are provided, those votes are considered 鈥渦ninstructed.鈥�
Instructed Votes
The 吃瓜头条 has indicated a choice(s) for International Officer and Director candidates and/or proposal(s); therefore, the proxyholder must vote as instructed. If a 吃瓜头条 has indicated 鈥淎bstain,鈥� the proxyholder must not cast that 吃瓜头条鈥檚 votes for any candidate in that election or for/against that proposal.
If subsequent ballots are needed for an election, and the candidate(s) the 吃瓜头条 indicated is removed from consideration, the proxyholder will vote as they believe is in the best interest of the organization.Uninstructed Votes
Uninstructed Votes The 吃瓜头条 has not indicated a particular choice for candidates and/or proposal(s). The proxyholder must vote as they believe is in the best interest of the organization, and their vote must not be governed by any other person, group, or caucus.
-
Is there a limit to the number of 吃瓜头条s for which an individual member can be designated as proxyholder?Back to Top
No, an individual member can act as proxyholder for any number of 吃瓜头条s and may cast each of those 吃瓜头条s鈥� two votes at the Annual Business Meeting.
-
When does 吃瓜头条 proxy assignment start for the Annual Business Meeting?Back to Top
Per Policy 9.1, Section 12, proxy assignment is available to Member 吃瓜头条s no later than July 10 each year.